@
...Βλέπε τηγάνι με λάδι να καίει και ρίξε σταγόνες νερό...μπούμ..
Έχεις δοκιμάσει να ζεστάνεις σε τηγάνι καλαμαράκι που έκατσε νερό πάνω του καθώς κρύωσε; Ένα εδάφους - εδάφους εκτοξεύθηκε στην κουζίνα κι ένα εδάφους - αέρος στο σαλόνι
@
...Βλέπε τηγάνι με λάδι να καίει και ρίξε σταγόνες νερό...μπούμ..
Έχεις δοκιμάσει να ζεστάνεις σε τηγάνι καλαμαράκι που έκατσε νερό πάνω του καθώς κρύωσε; Ένα εδάφους - εδάφους εκτοξεύθηκε στην κουζίνα κι ένα εδάφους - αέρος στο σαλόνι
@
Kλειστές σπείρες αν εννοείς micro coil....επειδή είναι κλειστές το "σκάσιμο" φεύγει δεξιά-αριστερά απο την αντίσταση όχι από επάνω και έτσι δεν γίνεται αντιληπτό .Είναι trial and error μέχρι να το βρεις.
@
Το ίδιο πράγμα λέμε....του Κώστα του έρχεται υγρό..εσύ ψάχνεις το καλαμαράκι.Επεξεργάσθηκε απο Knomax, 19 Οκτώβριος 2018 - 21:47.
Έστησα μετά απο καιρό τον V3, και γεύση 0, σε σχέση με τον Hastur...
Τι ξενέρωμα είναι αυτό!....
@
Κώστα με παραξενεύει λίγο αυτό που λες.Αν μιλάμε για τον Kayfun V3 θεωρείται από πολλούς πολύ γευστικός ατμοποιητής.
Φυσικά η κορυφή του είναι τα καπνικά υγρά και όχι τόσο τα γλυκά και πολυσύνθετα.
Αν όμως εσύ βρήκες την απόλαυση στον Hastur αυτό είναι που μετράει και όχι η άποψη που υπάρχει γενικότερα.
Η γεύση και η εμπειρία ατμίσματος είναι πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό πράγμα.
Από τη στιγμή που σε ευχαριστεί, καλά ατμίσματα.
@
'Καλησπέρα παιδιά....εγώ πάντως μετά από siren2...ares...hastur....βρήκα την ησυχία μου από διαρροές με τον rose ...και δε το περίμενα... Θέλει λίγο προσοχή παραπάνω με το βαμβάκι που περνάει από τις οπές αλλά έχω βρει την ησυχία μου.... Και πολύ καλή γεύση ...ίδια με του siren2 ....και λιγότερη κατανάλωση....κ αρκετός καπνός ατμος ....λίγο ποιο στενή τζούρα βέβαια αλλά οκ ..μου αρκει.'
Με ολη την καλη διαθεση ε?
Μην με κακιωσεις !
Ξερω απο συνηθεια !!!
όχι εντάξει....το σκέφτηκα και εγώ όταν το έγραψα ...αλλά λέω θα καταλάβουν οκ..@
'Καλησπέρα παιδιά....εγώ πάντως μετά από siren2...ares...hastur....βρήκα την ησυχία μου από διαρροές με τον rose ...και δε το περίμενα... Θέλει λίγο προσοχή παραπάνω με το βαμβάκι που περνάει από τις οπές αλλά έχω βρει την ησυχία μου.... Και πολύ καλή γεύση ...ίδια με του siren2 ....και λιγότερη κατανάλωση....κ αρκετόςκαπνόςατμος....λίγο ποιο στενή τζούρα βέβαια αλλά οκ ..μου αρκει.'
Με ολη την καλη διαθεση ε?
Μην με κακιωσεις !
Ξερω απο συνηθεια !!!![]()
εγώ σε γλυκιά γεύση που ατμιζω με τον rose... Είναι σχεδόν ίδιος με τον siren2 ... Με kanthal 28ga 7ανοιχτες σπείρες στα 1 ωμ κ 15watt και βαμβάκι coton baccon prime.εχω κ τον v3 mini κλώνο ...αλλά δε μπορώ να περάσω το σύρμα... Δε πιάνετε στις βίδες..Τελικά άβυσσος η γεύση του ατμιστη! Προσωπικά τον v3τον θεωρώ από τους κορυφαίους γευσατους,συγκριτικά με τον rose που νομίζω ότι ατμι-ζω σκέτη βάση ότι και να του βάλω.
Αποφάσισα και πέταξα την βίδα του αέρα τελείως απο τον V3. Έγινε πιο αεράτος, αλλά τουλάχιστον δεν έχω γουργούρισματα και ξεβιδώματα, απο την υγρασία που μπορεί να πιάσει.
Το περίεργο είναι οτι όσο τον χρησιμοποιώ, τόσο πιο πολύ αρχίζει να μου αρέσει. Βγάζει την πιο καπνική γεύση του υγρού (turkish TPA) σε σχέση με τον Hastur που βγάζει πιο βαριά και γλυκιά γεύση απο το ίδιο υγρό.
Μάλλον είναι η δύναμη της συνήθειας. Είχε συνηθίσει το στόμα σε κάτι συγκεκριμένο και η αλλάγη φάνηκε ξένη.
καλησπερα παιδια μια ερωτηση μηπως γνωριζετε το μεγεθος σε o ring και βιδες για τον velocity rda
v1 , v2 γνησιο....κλωνο?
οχι οτι βρηκα κατι....χαχαχα...
αλλα ψαχνοντας βρηκα αυτες τις παραμετρους
ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια!!!!!!!!!!
Τον έχω μόλις μια μέρα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Πολύ ωραία γεύση και ακόμα καλύτερη τζούρα.
Αθόρυβος, πανεύκολος στο στήσιμο και για τα δικά μου γούστα όμορφος.
Πάντα στην mtl φάση ε...
Hussar & zest όχι, δεν είχα.
Με τον skyline δεν τα βρήκαμε.
Αλλά με prime, galaxies, ammit που χρησιμοποιώ τώρα νομίζω είναι ένα σκαλί πάνω.
Επίσης αν είσαι της τσιγαρίσιας θα σου έλεγα πριν τον πάρεις να δοκιμάσεις και τον true mtl.
Νομίζω έχει την καλύτερη τζούρα από όλους τους παραπάνω.
Πρέπει να τους δώσω σε κανέναν Μάκη, Χρήστο, Δημήτρη για συγκριτικό, μιας και ξέρω πως έχουν
hussar (αχ ρε Χρήστο), skyline, pheno κλπ...
@christhesΤο κακο ειναι οτι εδω κοντα δεν εχει να δοκιμασω κανενα απο τους δυο.Αρα επαφίεμαι στις κριτικές,και μονο.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη