Prime Με κλειστα μάτια !!!!
Στα Καπνικα και όχι μονο δεν έχει αντίπαλο
@ Ωχ είμαστε off topic εδω Γιαννη
Επεξεργάσθηκε απο Hraklis, 23 Ιούλιος 2018 - 18:32.
Prime Με κλειστα μάτια !!!!
Στα Καπνικα και όχι μονο δεν έχει αντίπαλο
@ Ωχ είμαστε off topic εδω Γιαννη
Επεξεργάσθηκε απο Hraklis, 23 Ιούλιος 2018 - 18:32.
Να εισαι καλα Γιωργο !!!!
Ειδα ανατρεχωντας στο νημα και το γυαλισμα στον ατμο του Μακη.
Ολα τα λεφτα !!! Μπραβο !!!
Δεν ξέρω τί κάνει ο Prime γιατί δεν τον έχω, αλλά θα έλεγα ότι ο Sky είναι πολύ καλός στα υπόλοιπα. Για τα καπνικά χρησιμοποιώ Pheno.
Φιρί φιρί το πάτε να τον αγοράσω και να βάλω συρτάρι 2Χ Kayfun 5 και αν είναι όντως σφικτός και 1Χ Kayfun Lite Plus
Εμένα ο V3 μου φαίνεται αεράτος
Δεν ξέρω πόσο κλείνει ο v3 σε σχέση με τον Lite+ ή τον Prime. Προσωπικά ο Lite+ με βγαλμένη την βίδα του αέρα μου έρχεται αρκετά σφικτός.
Toν prime τον δοκιμασα ενα διαστημα μιας και τον ειχε ενας φιλος,πολυ καλος και τα καπνικα τα παιζει πολυ καλα πραγματι και οχι μονο τα καπνικα θα λεγα.
Αλλα θεωρω αψογους βαμβακατους σε συγκεκριμενα ''καπνιστα'' υγρα τον πιο σφιχτο Φαινο για tribeca και τον cloud για το smoke.
Eπισης αν και σφιχτη η τζουρα του prime για τα γουστα μου δεν εχει την αποδοση στην αμεσοτητα αερα που εχει το Φαινο.
Ο prime παίζει πολύ καλά τα καπνικά (αυτή την περίοδο Steampunk) και όχι μόνο τα καπνικά !
Prime και Siren 2 είναι στο καθημερινό μου rotation με τον Ares να τον έχω στον πάγκο, αναπληρωματικό για αλλαγή, γιατί δεν παίζει "καλή μπάλα".
Prime και Siren 2 είναι μπαλαδόροι ! Ο καθένας από αυτούς θέλει την ανάλογη στοργή και προδέρμ.
Ντεμη εχω τον siren 2 ωστε να ατμιζω λεμονοταρτα στις διακοπες και ψαχνω που θα παιξει μπαλα το tribeca και το divino (το οποιο divino το προοριζω για τον berserker μιας και βρηκα το κουμπι του και παιζει πλεον καλα).
Αρα ουσιαστικα ψαχνω 'στεγη' για το tribeca και γλυκοκοιταζω τον prime
Βγήκε ένας Ελβετικός RDTA στα 16mm διάμετρο, και είδα και άλλον ένα πιο παλιό στην ίδια διάμετρο, τον GP Spheroid V4.
Αυτοί με τόσο μικρό θάλαμο ατμοποίησης, δεν θα αποδίδουν τα μέγιστα στη γεύση;
@
Κώστα η απόδοση καλής γεύσης σε έναν ατμοποιητή (που βασικά είναι υποκειμενικό θέμα), είναι συνισταμένη πολλών παραμέτρων και όχι μόνο της μικρής διαμέτρου.
Στους ατμοποιητές μικρής διαμέτρου υπάρχουν άλλα αρνητικά, όπως η μικρή χωρητικότητα, το δυσκολότερο στήσιμο λόγω μικρότερου χώρου στο ντεκ, η ανομοιομορφία πάνω σε ένα μοντ κλπ.
kayfun prime (υπαρχει και σε κλωνο σε προσιτη τιμη) με κλειστα ματια λεμε..!!!!
@
Πάρε Prime by SXK (κλώνος) σε προσιτή τιμή όπως είπε και ο @
παραπάνω..
Mάλλον...ακόμα δεν τον πήρες τον prime ???
Ντεμη περιμενω πληρωμη αρχες Αυγουστου και θα τον χτυπησω.
Αν και πριν καταληξω διαβασα καποια πραγματα που αφορουν το κλωνο σιγουρα θα χρειαστω τα φωτα των παλαιοτερων και την εμπειρια τους ωστε να τον απολαυσω οσο γινεται απροβληματιστα ή αν γινεται εντελως απριβληματιστα.
Δεν μιλαω απο θεμα πλυσιματος ή αφρατεματος βαμβακιου αλλα τι στησιματα θελει και τι παιζει με τα orings.
Eχω σκοπο οταν το παρω να παω να παρω και τα γνησια orings.
Τελοσπαντων ας τον παρω και τοτε θα σας ζαλισω
@
Τον εχω τον συγκεκριμενο και μπορω να πω οτι με καλυπτει και με kanthal 0.35 πλεον
Με ταλαιπωρησε αρκετα αλλα πλεον τα παμε καλα και με ανταμειψε για την υπομονη και επιμονη μου!!!
@
Τον έχουν πολλά παιδιά τον prime (μαζί με αυτούς και εγώ) και όταν με το καλό τον πάρεις, θα σου λύσουν όσες απορίες έχεις.
Εγώ φρόντισα αμέσως μετά την αγορά του, να προμηθευτώ ένα σετάκι orings και 2 γυάλινα ανταλλακτικά tanks.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη