@
Το τζαμακι ειναι για τα 4,5ml ?
Aν ναι με προβληματιζει να το παρω γιατι φοβαμαι μηπως μεγαλωνοντας το tank χασω σε αποδοση γευσης.
Λεω λαλακιες?
@
Το τζαμακι ειναι για τα 4,5ml ?
Aν ναι με προβληματιζει να το παρω γιατι φοβαμαι μηπως μεγαλωνοντας το tank χασω σε αποδοση γευσης.
Λεω λαλακιες?
Η αλήθεια είναι ότι με το μεγάλο τζάμι και την επέκταση της καμπάνας έχει μια απώλεια στην ανάλυση της γεύσης.
Επίσης γίνεται αρκετά μεγάλος και χάνει την κομψότητά του.
Τον έχω μόνιμα με το μικρό τανκ και τον έχω καταευχαριστηθεί.
Και εγώ ψάχτηκα και έπαιξα πολύ μέχρι να καταλήξω και τελικά (για εμένα) τα βρήκα με με ni80 0.30mm σε 2.5 πύρινα με 5 στροφές 0.9Ω περίπου στα 9.5-10w@
Τον εχω τον συγκεκριμενο και μπορω να πω οτι με καλυπτει και με kanthal 0.35 πλεον
Με ταλαιπωρησε αρκετα αλλα πλεον τα παμε καλα και με ανταμειψε για την υπομονη και επιμονη μου!!!
@
Κ εγω με το μικρο τανκ το βλεπω
Επεξεργάσθηκε απο Hraklis, 24 Ιούλιος 2018 - 22:43.
@
Εγώ πήγα στο μαγαζί και πήρα ένα σετ orings και 2 τζαμάκια σαν αυτό που φοράει εξαρχής, όχι το 4.5 ml.
@
Δηλαδη το link που παραθεσες λιγο παραπανω στο νημα απο vape experts ειναι της μαμας οπως το φοραει ?
Το εχω και εγω στο νου να παρω αλλα το μικρο καθως και ενα σετακι orings
@
Πάρε ένα τηλ. καλύτερα, να είσαι σίγουρος, γιατί δεν λέει ml.
Αν ήταν το 4,5 ml δεν θα έλεγε extension tank?
@
Γιωργο ποια drip tip ειναι αυτα που φορανε οι ατμοποιητες?
Σιγουρα οχι αυτα με τα οποια ερχονται οι ατμοποιητες
Το ultem είναι της Simply ( παλιο )
Το διαφανο είναι Steam Tuners σετ με το τανκ
Επεξεργάσθηκε απο Hraklis, 25 Ιούλιος 2018 - 11:12.
@
Μπηκα να το βρω και πονεσα οταν ειδα τιμη
15€ ?
Λιζαααα.........μπανανα !!!!
Περαν της πλακας αξιζει τα λεφτα του ? Βελτιωνει κατι πχ γευση ?
Νομιζω βελτιωνει μονο την εμφανιση
Η αληθεια ειναι οτι τον κανει ωραιοτερο εμφανισιακα !!!!
@
Κανει καποιο απο τα παρακατω 2 drip tips για τον prime? :
Παιδια ο prime σε συγκριση με τον berserker ειναι πιο αερατος ή τα ιδια σφιχτοτζουρικα πραγματα?
@
Μπορεί να γίνει λίγο πιο αεράτος αλλά μην φανταστείς πολύ μεγάλη διαφορά.
Εδώ και ένα μήνα έχω στην κατοχή μου τον prime της sxk άπό αγγελία και έχει γίνει ο καθημερινός μου.Μόνο τα καλύτερα έχω να πω! Εξαιρετικός σε απόδοση γεύσης,τσιγαρίσιας τζούρας αλλά και κατανάλωση από 5 μλ που ήμουνα με skyline έχω πέσει στα 3 περίπου.το δεύτερο γέμισμα το κάνω αργά το απόγεμα στο τανκ των 2ml.Εχει παρατηρήσει κανείς να διαβάζει ο prime του το ίδιο σεταπ αντίστασης πιο ψηλά από άλλον ατμοποιητή?Γιατι σε μένα διαβάζει 0.20 πάνω και έλυσα έσφιξα καθάρισα κεντρικές βίδες και μοντάκια αλλαγές πάλι τα ίδια.Κανείς με το ίδιο φαινόμενο?
Τάσο το ίδιο ακριβώς setup σε διαφορετικούς ατμοποιητές είναι δύσκολο να το πετύχεις .
Λίγο μεγαλύτερα τα ποδαράκια λίγο παραπάνω σύρμα και να τη η διαφορά του 0,2.
Δεν νομίζω να είναι θέμα του prime αλλά του στησίματος αυτού καθ αυτού.
@
Κανει καποιο απο τα παρακατω 2 drip tips για τον prime? :
Γιάννη καλημέρα τωρα το ειδα , νομίζω το " μαμά " τριπ τίπ θα ειναι πιο όμορφο απο αυτα
Αυτα καταλαβαίνω έχουν και μεγάλη διάμετρο εσωτερικά , με αποτέλεσμα να σε χαλάει και την τζούρα !
Επεξεργάσθηκε απο Hraklis, 26 Ιούλιος 2018 - 08:37.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη