Καλο για μας βρε σεις!
Καπου ειχα ακουσει οτι κλωναρουν πολυ καλα και μονο απο φωτο που ανεβαινουν και δειχνουν τα παντα ολα απο μεσα σε υψηλη αναλυση.
Αντε να βγει το ατιμο το ντριπερακι
Καλο για μας βρε σεις!
Καπου ειχα ακουσει οτι κλωναρουν πολυ καλα και μονο απο φωτο που ανεβαινουν και δειχνουν τα παντα ολα απο μεσα σε υψηλη αναλυση.
Αντε να βγει το ατιμο το ντριπερακι
Αυτό που με τρελαίνει είναι πως οι Κλωνοεταιρίες βρίσκουν τα αυθεντικά κομμάτια για να φτιάξουν τα αντίγραφα από ατμοποιητές με περιορισμένο αριθμό κομματιών που πωλούνται με λίστες κλπ.
![]()
Θα ελεγα οτι ειναι αθωο.....εως αφελες να πιστευουμε οτι σημερα γινονται ετσι τα πραγματα
οι περιπτωσεις ειναι δυο
α) ο ιδιος ο κατασκευαστης ή καποιος στον χωρο του μοσχοπουλαει τα σχεδια ή τον ατμοποιητη
β) υπαρχουν τυποι που βγαζουν "μεροκαματο" μεταπουλωντας τους ατμοποιητες στην Κινα......
σε καμμια περιπτωση μην πιστεψετε οτιδηποτε αλλο....
Επεξεργάσθηκε απο Hraklis, 05 Ιούλιος 2018 - 06:26.
Και πλερω ερμε......ετσι για να καμαρωνεις μετα και να νοιωθεις απο τους λιγους που εχουν τοv ατμοποιητη ferrari αλλα οι κατασκευαστες να εχουν τις δικιες τους ferrari.
@
Θοδωρή μερικές μέρες υπομονή και θα βγει.Όλοι αυτό περιμένουμε.
@
Όχι όλοι Δημήτρη ......
Αυτή τη φορά λέω να δείξω εγκράτεια.
Ή μήπως όχι;;;;;;;;;
Η εγκράτεια και εσύ δεν πάτε πακέτο.
Κρατα γερα Μακαρε !!!!
@
Bρε Μακη οχι εγκρατεια σε αυτο το μικρουλακι δεν βλεπεις τι ομορφουλι που ειναι και θα καθεται και ομοεφα στα μοντακια,αυτο βλεπω να με κανει να παρω και ζουλιχτιρι.
Τζαμπα πραμα περνουμε Maserati με ενα 20ρικακι
@
Δημητρη σοβαρα πρωτη φωρα ειπα να ενα ντριπερακι που θελω πολυ να δοκιμασω,μιαςκ αι ειμαι της ''σφιχτης'' και η παραξενια μου στο θεμα τζουρας ειναι ανυποφορη,ημου καιρο αναμενα σε concorde και τον berserker πως λεγεται.
Τον δευτερο τον δοκιμασα και τον βρηκα πολυ καλο για τα γουστα μου,τον πρωτο ημουν στο τσακ να τον παρω,και μολις ειδα οτι εσκασε ο "james bond",σταματησα.
Δεν ξερω αλλα οπτικα βλεπω οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια απο τον κατασκευαστη με τα πινακια αερα,σαν να εχει παρει ολα τα καλα του γαλλου και εχει ανεβει ενα επιπεδο σε ολα.
Ασε που ειναι και πανεμορφο το ατιμο
Επεξεργάσθηκε απο teo77, 05 Ιούλιος 2018 - 12:59.
Λοιπόν το πλάνο (μου) είναι:
1. κάνω παρουσίαση τον γνήσιο (όταν τον αποκτήσω)
2. άλλος κάνει παρουσίαση τον μαϊμού (όταν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα)
3. ποιός θα μου δανείσει τον μαϊμού να κάνω συγκριτικό;
Βρες πρώτα τον αυθεντικό και για τον κλώνο μην ανησυχείς, κάτι θα κάνουμε.
Ετοιμος για παραγγελια (preorder) πλεον ο "JamesBond" της coppervape
Είμαστε σίγουροι ότι θα περάσει ή κουβέντα να γίνεται;
@
Δημήτρη σίγουροι απόλυτα δεν μπορούμε να είμαστε αλλά, έχουμε μεγάλες πιθανότητες.Για λεπτομέρειες με π.μ.
Το ότι ο Κινέζος πάντως έχει κέρδος στα 15 ευρώ για την ίδια ποσότητα ατσαλιού που πουλάει ο κατασκευαστής εδώ στα 170, είναι πρόκληση.
Θα μου πείς διαφορετικά κόστη, ποιότητα κλπ Θα μπορούσε να το κατασκευάζει στη Κίνα με χαμηλά κόστη, και αντί 170 να το πουλάει 50. Όσο για την ποιότητα, και τα iphone στη Κίνα κατασκευάζονται, μη ποιοτικά δε τα λές.
Τί έγινε ρε παιδιά με τον 007; Δεύτερη αναβολή κυκλοφορίας με πιθανή ημερομηνία 18/7/18 για YFTK και Coppervape και 25/7/18 για SXK. Οι τιμές τους ξεκινάνε από 15,5€ και φτάνουν τα 19€ με όλα τα δισκάκια. Λίγο με προβληματίζει η πολύ χαμηλή τιμή αλλά επειδή δεν είσαστε αξιόπιστοι τον παράγγειλα για δοκιμή για μην υποχρεώνομαι σε κανέναν
Η σύγκριση (όταν θα καταφέρω να τους έχω) θα γίνει με βάση τα παρακάτω κριτήρια (βάζω πάρα πολλά λόγω μεγάλης διαφοράς τιμής):
@
Μην συγκρίνεις τα iPhone γιατί το εργοστάσιο είναι της Apple, τα ηλεκτρονικά μέρη και η οθόνη δεν κατασκευάζονται στην Κίνα, η Διοίκηση είναι της Apple και το μόνο Κινέζικο είναι τα φθηνά εργατικά χέρια και άλλοι λόγοι (πχ φορολογικοί). Κατασκευάζει εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια. Για παράδειγμα με τιμή λιανικής του 32GB iPhone 7 555€ το κόστος είναι 192€ με κόστος συναρμολόγησης 3,5€ (Σεπτ 2016). Δηλαδή 2,9Χ. Εδώ δεν υπολογίζεται το κόστος προώθησης. Στο θέμα μας τώρα. Αν δεχτούμε αντίστοιχα νούμερα (χωρίς κόστος προώθησης αφού το έχει κάνει ο κατασκευαστής του γνήσιου) για να πουλάει ο Κινέζος τον κλώνο 15,5€ του κοστίζει 5,35€ Δηλαδή ο Έλληνας αν τον πούλαγε 60€ θα είχε κέρδος 91% και θα τους έκλεινε όλους. Πώς και δε το σκέφτηκε άραγε;
Για να χαριτολογήσουμε και να ευθυμήσουμε λιγάκι:
Αυτό θα είναι ΤΟ συγκριτικό λέμε ..............
Δημήτρη @
θέλεις μερικές παραμέτρους ακόμη, έτσι;
Για να σκεφτώ λιγάκι .........
ΑΑΑΑΑΑ, μάλιστα, να μερικές που είναι πολύ αναγκαίες για το πιο TOP συγκριτικό EVER:
Στήσιμο και των δύο σε διαμέτρους πυρήνα εκτός από 2,5 mm που αναφέρεις, σε 2 και σε 3 mm.
Στήσιμο και των δύο με σύρματα διαστάσεων από 0,28 mm έως 0,50 mm (0,28 - 0,32 - 0,40 - 0,50 mm)
Στήσιμο και των δύο με όλα τα είδη συρμάτων που κυκλοφορούν (Kanthal A, SS316L, NiChrome, Νι200, Τι, Ζιρκόνιο, NiFe30, Tungsten).
Όλα αυτά θα χρειαστούν βέβαια λίγο χρόνο εκτός αν είσαι γρήγορο πιστόλι.
Επίσης θα σου πρότεινα και μία ρίψη και των δύο (γνήσιου και κλώνου) ταυτοχρόνως, από ύψος 20 μέτρων (π.χ. 6ος όροφος πολυκατοικίας), σε τσιμέντο (ή και σε πεζοδρόμιο, το ίδιο κάνει), για να ελέγξουμε την αντοχή τους (crash test).
Αυτό πρέπει να γυριστεί σε βίντεο 4Κ με κάμερα υψηλής ανάλυσης (1500 καρέ/sec) που θα είναι στην άκρη της διαδρομής (πεζοδρόμιο).
Έτσι θα διαπιστώσουμε ποιός από τους δύο θα φθάσει πρώτος κάτω και θα δούμε με κάθε λεπτομέρεια την στιγμή της πρόσκρουσης (πώς και πόσο θα παραμορφωθούν).
Καλού κακού όταν τους παραλάβεις και τους έχεις με το καλό στα χέρια σου, πάρε μία άδεια ένα μήνα από την δουλειά για να μην αγχώνεσαι και να κάνεις το συγκριτικό πιο άνετα.
Αυτό θα είναι το τέλειο συγκριτικό.
Kαι μετά τρέμετε γατάκια reviewers
ΥΓ. Μπορώ να βοηθήσω ανεβάζοντας το βίντεο στο YOUTUBE εφόσον μου το στείλεις
Μπορεί και να το σκέφτηκε, αλλά εαν βρήκε Κινέζικο μηχανουργείο που να πληρούσε τις προδιαγραφές που αυτός έθετε, αλλά ο Κινέζος ζήταγε ελάχιστη παραγγελία 5 χιλ. τεμάχια, και στην συνέχεια έπρεπε να βρεί προμηθευτή ατσαλιού απο την Κίνα, και στην συνέχεια να βρεί εξαγωγέα/εισαγωγέα, και αποθήκες κλπ κλπ μάλλον το ξανασκέφτηκε.
Το ότι πουλά με λίστα, δείχνει οτι προφανώς δεν θέλει πολλούς μπελάδες στο κεφάλι του. Αλλά και το ότι έχει πουλήσει όλα και όλα 500 τεμ. δε το λές και τρελή επιτυχία. Πόσες λίστες θα βγάλει ακόμα;
Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι κατασκευαστές ξέρουν οτι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους Κινέζους.
Μπορεί και να το σκέφτηκε... Το λες και συ ότι το κόστος θα ήταν αυξημένο αν και δεν έχω γνώσεις του χώρου για να έχω άποψη.
Το ότι πουλά με λίστα... Είναι καθαρά θέμα παραγωγής / προώθησης. Η πρώτη λίστα ήταν 350 κομμάτια + 20-30 για reviews και κάποιον πολύ στενό κύκλο. Η δεύτερη θα είναι περίπου άλλα τόσα και πιστεύω να μπορέσω να τον αγοράσω. Το ότι βάζει 3ψήφιο S/N δηλώνει την αρχική του εκτίμηση και το ότι οι 3 γνωστοί Κινέζοι αντιγραφείς τον έχουν βάλει σε προπαραγγελία δεν μου θυμίζει αποτυχία. Τώρα αν κάποιος μπορεί ή θέλει να τον αγοράσει είναι προσωπικό θέμα.
Να θυμίσω ότι ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι κατασκευαστές προϊόντων περιορισμένης διάθεσης κάθε είδους απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Αν είναι λιγότερο έξυπνοι από κάποιους άλλους δεν μπορώ να το πω.
Αυτά τα λέω όχι για να υπερασπιστώ τον συγκεκριμένο κατασκευαστή, απλά να μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα
![]() |
Συσκευές Ατμίσματος →
Επισκευάσιμοι Aτμοποιητές →
Σύγκριση Ατμοποιητών →
ESG Skyfall vs Coppervape SkyfallΔημοσιεύθηκε απο redortho , 24 Αύγ 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Συσκευές Ατμίσματος →
Κλώνοι →
Preview Skyfall by CoppervapeΔημοσιεύθηκε απο redortho , 23 Αύγ 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Συσκευές Ατμίσματος →
Κλώνοι →
Παρουσίαση του NarCA της SXKΔημοσιεύθηκε απο redortho , 18 Μάι 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Αγγελίες Μελών →
Κλεισμένες Αγγελίες →
Πωλείται Hussar RTA by Coppervape Full ExtraΔημοσιεύθηκε απο demisgr , 05 Απρ 2018 ![]() |
|
![]()
|
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη