Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Νέες κυκλοφορίες κλώνων από Coppervape - SXK - SJMY και όχι μόνο
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 00:06

Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 09:43

@
@
@
Αν κοιταξω προς kayfun lite μερια ποιον λετε ?
Τον 22mm ή 24mm ?
Μακη βλεπω και ξαναβλεπω τον skyline και τον spica pro.
Για τον spica προ με χαλαει οτι πρεπει να τον χειρουργησω και οτι επισης ειναι ψηλος ατμοποιητης,
για τον skyline οπως και για τον spica pro με χαλασε οτι εχει ,οπως γραφετε σε αντιστοιχα σεντονια - παρουσιασεις , επιστροφες υγρων.
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 09:59

Έχω παραγγείλει τον 24άρη γιατί ο 22άρης παραείναι μικρός για τα mod που έχω. Δυστυχώς η Svoemesto τους υπολογίζει διαθέσιμους σε κανά μήνα
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 10:31

Αγαπητε γιατρε μου επειδη τα οικονομικα δεν ειναι και στα καλυτερα τους και ειναι μετρημενα κουκια , αν θα καταληξω στον lite θα τιμησω τον κλωνο
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 10:50

@
Γιάννη εγώ προσωπικά θα πάρω τον κλώνο της YFTK από 3FVape.Θα προτιμήσω τον 24αρη για δυο λόγους:
1. Θέλω να τον βάλω πάνω στο Joyetech Ultex T80 που είναι 26αρι.
2. Ο 24αρης παίρνει 3,5 ml υγρού και όχι 2 που παίρνει ο 22αρης πράγμα που για μένα σημαίνει ότι δεν θα χρειαστώ το extension kit.
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 10:53

Γιάννη καλημέρα. Η απάντησή μου αφορούσε την διάμετρο. Το ότι θ' αργήσει η παραλαβή του αφορά το πότε θα έχω δική μου άποψη.
Για να μην παρεξηγούμαι, το ότι αγοράζω μόνο γνήσιους (κάποιες φορές και τους αντίστοιχους κλώνους μόνο για συγκριτικές δοκιμές και στη συνέχεια τους χαρίζω εκτός αν μου τον δώσει κάποιος) το έχω αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν και αποτελεί καθαρά προσωπική άποψη.
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 11:09

@
Παντως της sxk κυκλοφορει ηδη Ελλαδα
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 11:15

Και στα 22mm και στα 24mm από
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 11:15

@
Γιάννη και στην 3F κυκλοφορεί ο κλώνος της SXK.Οι πιο πολλοί κλώνοι μου είναι της SXK που τη θεωρώ πολύ καλό κλωνοποιό, αλλά θέλω να δοκιμάσω της YFTK γιατί διαβάζω και ακούω ότι είναι εξίσου καλά αν όχι καλύτερα αντίγραφα.
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 11:27

@
Επειδη για να σταλει απο 3fvape με εκτελωνισμο στην γερμανια θα χρειαστουν 7-8ευρω επιπλεον , το συνολικο κοστος πλησιαζει αρκετα στα 32ευρω που κοστιζει απο Ελλαδα
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 11:28

@
Και εδώ
Και εδώ ο μικρός.Ασε που τώρα με βάλατε σε ιδέες πάλι!...
Κυριάκο αυτό το site που έβαλες βλέπω ότι έχει κατώτατο όριο παραγγελίας (μάλλον είναι για χοντρική).
Δεν μπορείς να πάρεις μόνο ένα κομμάτι.
Αυτος? :
Γιάννη αυτός είναι αρκετά αεράτος αλλά με καλή απόδοση στην ανάλυση των γεύσεων ειδικά στα γλυκά υγρά και στα φρουτένια.
Τον είχα και τον έδωσα.
Επίσης όπως σου έγραψε και ο Κυριάκος @
είναι λίγο κλαψιάρης και θέλει προσοχή στο στήσιμο.
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 11:32

@
Επειδη για να σταλει απο 3fvape με εκτελωνισμο στην γερμανια θα χρειαστουν 7-8ευρω επιπλεον , το συνολικο κοστος πλησιαζει αρκετα στα 32ευρω που κοστιζει απο Ελλαδα
Το έχω πει πολλές φορές ότι λόγω μεταφορικών αλλά και χρόνου αποστολής σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτερα η αγορά για το ίδιο προϊόν να γίνεται από Ελλάδα.
Γι αυτό θέλει ψάξιμο.
Προσωπικά και αν η διαφορά είναι μικρή αγοράζω από Ελλάδα και συνάμα υποστηρίζω την Ελληνική αγορά.
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 12:11

@
Mακη δεν το βλεπω αυτο που αναφερεις .Μηπως εννοείς εκει που λεει μέγιστη παραγγελεια 20 τεμ? Τον εβαλα στο καλαθι και με προχωρα κανονικα. Ειμαι ενα κλικ να το παρω για φιλο,μην τουρθει κανας ταμπλας,και μετα αρχιζει της πωλήσεις
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 17:32

@
Κυριάκο ναι αυτό εννοώ, αλλά αφού προχωράει κανονικά, προχώρα το κι εσύ.
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2019 - 23:37

Δημοσιεύθηκε 24 Απρίλιος 2019 - 12:03

Δεν άργησαν οι φίλοι μας οι Κινέζοι και κόπιαραν την πατέντα των ST για top fill στον Kayfun Lite 2019.
Δημοσιεύθηκε 24 Απρίλιος 2019 - 12:42

Κ εμας θα κλωνοποιησουν σε λιγο οι Κινεζοι
Δημοσιεύθηκε 27 Απρίλιος 2019 - 16:37

Για όσους σαν εμένα τους άρεσε ο Spica Pro, κυκλοφόρησε το
που μικραίνει αρκετά τον ατμοποιητή αλλά παράλληλα μειώνει και την χωρητικότητά του στα 2ml.Επίσης υπάρχει αλλαγή στον τρόπο αναπλήρωσης και τον τρόπο που κλείνουν τα υγρά για την αναπλήρωση και έτσι η αλλαγή του Drip tip με κάποιο της αρεσκείας μας δεν είναι πλέον πρόβλημα.
Και από κάτω ένα review παρουσίαση από τον Todd.
Δημοσιεύθηκε 27 Απρίλιος 2019 - 18:42

@
Τώρα μάλιστα έγινε ομορφούλης
Με αυτό το κιτ αλλάζει τελείως η φιλοσοφία του, μόνο η βάση μένει η ίδια.
Δημοσιεύθηκε 27 Απρίλιος 2019 - 19:09

@
Μάκη έχεις δίκιο αλλά με τη νέα καμινάδα δεν έχει πλέον τη δυνατότητα αυξομοίωσης του χώρου ατμοποίησης όπως το full kit.Αυτό βέβαια δεν πιστεύω ότι επηρεάζει το άτμισμα στην ουσία του.
Σίγουρα θα το παραγγείλω μιας και ο Spica Pro είναι στους βασικούς ατμοποιητές μου.
Γιώργη @
έφυγε ο μιναρές από πάνω.
Επίσης με ετικέτα coppervape, κλώνοι, SXK, SJMY
![]() |
Συσκευές Ατμίσματος →
Επισκευάσιμοι Aτμοποιητές →
Σύγκριση Ατμοποιητών →
ESG Skyfall vs Coppervape SkyfallΔημοσιεύθηκε απο redortho , 24 Αύγ 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Συσκευές Ατμίσματος →
Κλώνοι →
Preview Skyfall by CoppervapeΔημοσιεύθηκε απο redortho , 23 Αύγ 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Συσκευές Ατμίσματος →
Κλώνοι →
Παρουσίαση του NarCA της SXKΔημοσιεύθηκε απο redortho , 18 Μάι 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Αγγελίες Μελών →
Κλεισμένες Αγγελίες →
Πωλείται Hussar RTA by Coppervape Full ExtraΔημοσιεύθηκε απο demisgr , 05 Απρ 2018 ![]() |
|
![]()
|
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη