Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο VapeFriends.gr
Εγγραφείτε στο φόρουμ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τόπικς, να απαντήσετε σε υπάρχοντα άρθρα, να αποκτήσετε τον προσωπικό σας messenger, να ενημερώσετε την κατάστασή σας, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά άλλα. Αυτό το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί ξανά όταν εγγραφείτε στο φόρουμ. Δώστε προσοχή στην σωστή αναγραφή του email σας στην εγγραφή σας γιατί σε αυτό θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης. Αν δεν λάβετε email επιβεβαίωσης στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και στα spam σας.

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)
Φωτογραφία

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΑ

Κοινοτητα Ελληνων Ατμιστων gvc κεα

  • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 απάντηση στο θέμα

#1
OFFLINE   Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών

Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών

    GVC

  • GVC
  • 26 Δημοσιεύσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΑ


Αγαπητοί φίλοι, μέλη της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών,
Το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 22/2/2018 απόφασή του, προσκαλεί όλα τα μέλη του συλλόγου «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΤΜΙΣΤΩΝ» στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4/3/2018 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργυρούπολης, που βρίσκεται στο κτίριο του Δημοτικού Ωδείου Αργυρούπολης, Λεωφόρο Κύπρου 97 & Χρυσοστόμου Σμύρνης, TK: 16451 (

Please Login or Register to see this Hidden Content

),
προκειμένου να αποφασίσουν για τα θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν τον σύλλογό μας.

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία αν παρίσταται το ένα δεύτερο (1/2) τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων τακτικών μελών συν ένα. Εάν κατά την πρώτη Συνέλευση δεν σχηματισθεί απαρτία, συγκαλείται νέα Επαναληπτική με τα ίδια απολύτως θέματα μετά από επτά (7) τουλάχιστον ημέρες και βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των οικονομικά τακτοποιημένων παρόντων μελών του.

Η εμπειρία των συλλόγων στην Ελλάδα δείχνει πως η πρώτη συνέλευση δεν μαζεύει την απαραίτητη απαρτία. Γι αυτό, και για να αποφύγουμε την δική σας ταλαιπωρία, ζητούμε την παρουσία σας στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης χωρίς νέα πρόσκληση των μελών του Συλλόγου.
Υπενθυμίζουμε ότι οι προσερχόμενοι πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τα δελτία αστυνομικής τους ταυτότητας προς αναγνώρισή τους κατά την είσοδο. Τυχόν κωλυόμενοι μπορούν να εκπροσωπούνται στη Γενική Συνέλευση και από αντιπρόσωπό τους που κατά την προσέλευσή του πρέπει να είναι εφοδιασμένος με σχετικό νομιμοποιητικό έγγραφο που καταθέτει στη γραμματεία του Συλλόγου.

Όλα τα μέλη μπορούν να παραβρεθούν αλλά δικαίωμα ουσιαστικής συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση (και ψήφου) έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Ενημέρωση της Συνέλευσης για την πορεία του Συλλόγου στα πλαίσια της εκπλήρωσης των σκοπών του – Έκθεση πεπραγμένων 2017
2. Παρουσίαση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής.
3. Οικονομικός απολογισμός 2017 – απαλλαγή του ΔΣ από διαχειριστικές ευθύνες.
4. Έγκριση προϋπολογισμού 2018
5. Θέματα που θα ψηφιστούν για συζήτηση προ ημερησίας διάταξης από τη ΓΣ στην αρχή της διαδικασίας.


Επεξήγηση για το (5):
Σε αυτόν τον δύσκολο πρώτο χρόνο δεν είχαμε πάντα την δυνατότητα να ανταλλάξουμε ιδέες με την ιδανική συχνότητα. Γι αυτό θεωρούμε σωστό στην αρχή της διαδικασίας τα μέλη να θέσουν -εάν έχουν- θέματα προς συζήτηση. Η απαρτία της Συνέλευσης θα ψηφίσει ποια από αυτά θέλει να συζητηθούν και ποια όχι. Για να διασφαλίσουμε την ομαλή διοργάνωση, τονίζουμε πως όποιο θέμα τεθεί εκ των υστέρων δεν θα απασχολήσει την Συνέλευση.


Ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά για να συζητήσουμε τα θέματα που αφορούν τον σύλλογό μας!
 
Το ΔΣ. της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών

 


  • Μου αρέσει (+) x 5

#2
Guest_Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών_*

Guest_Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών_*
  • Guests
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τα μέλη του φόρουμ για την καθυστέρηση στην ανάρτηση του προηγούμενου ποστ.
 
Η πρόσφατη αλλαγή στη θέση του προέδρου αναπόφευκτα δημιούργησε κάποια προσωρινά κενά σε διάφορα οργανωτικά θέματα. Ένα από αυτά ήταν και η ενημέρωση για τις κινήσεις του Συλλόγου στο συγκεκριμένο φόρουμ, κάτι που είχε αναλάβει προσωπικά ο απερχόμενος πρόεδρος.
 
Ζητάμε την κατανόησή σας κι ελπίζουμε να δούμε όλα τα μέλη την ερχόμενη Κυριακή στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. :) :)


Επίσης με ετικέτα Κοινοτητα Ελληνων Ατμιστων, gvc, κεα

0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη